Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022
Ο Guardian αποθεώνει τη Θεσσαλονίκη – «Έχει ένα μοναδικό γαστρονομικό ρεπερτόριο»
Η Θεσσαλονίκη η «πρώτη πόλη γαστρονομίας της Unesco στην Ελλάδα» φημίζεται για τα τέλεια γλυκά, τα πικάντικα σουτζουκάκια, το κρασί, τον φραπέ και τις τοπικές σπεσιαλιτέ που αντικατοπτρίζουν μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, γράφει η Βρετανική εφημερίδα Guardian σε ένα αφιέρωμα χαρακτηρίζοντάς την ως «ένα μοναδικό γαστρονομικό ρεπερτόριό».https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/o-Guardian-apotheonei-ti-thessaloniki-exei-ena-monadiko-gastronomiko-repertorio/3465560/
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου