Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Σχέδιο «Ναυάγιο» στην Κρήτη: Παλαιώνουν 5.000 φιάλες κρασιού στον βυθό της θάλασσας

Το βυθισμένο κελάρι φιλοξενεί την παραδοσιακή κρητική ποικιλία Κοτσιφάλι - Μαντηλάρι, ποντίστηκε σε βάθος περίπου 25-45 μέτρων, το υποθαλάσσια παλαιωμένο κρασί θα δοκιμαστεί τον ερχόμενο Αύγουστο και ο στόχος είναι να προωθηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.https://www.in.gr/2022/02/08/economy/sxedio-nayagio-stin-kriti-palaionoun-5-000-fiales-krasiou-ston-vytho-tis-thalassas/

Δεν υπάρχουν σχόλια: