Η βασική, μέχρι πρότινος, συνταγή που θέλει το λευκό κρασί με ψάρι, το κρέας με κόκκινο, κάνα ουζάκι στα τηγανιτά και ένα πασπαρτού ροζέ, καταρρίπτεται. Εχω απολαύσει συγκλονιστικό ταίριασμα ενός ρουμπινί Μονεμβάσιου με ψητό ψάρι και έδωσα συγχαρητήρια σε αναπάντεχο ταίριασμα αφρώδους κρασιού με παϊδάκια. Οι βασικές «συνταγές» παντρέματος υπάρχουν για να αποδομούνται από τους γευστικούς κάλυκες του καθενός. Καταρρίπτεται και το «θερμοκρασία δωματίου» για τα ερυθρά κρασιά, αφού ουσιαστικά δωμάτιο θεωρείται το υπόγειο δροσερό κελάρι όπου φυλάσσονται.https://www.iefimerida.gr/gastronomie/krasia-tsipoyra-oyza-gia-pasha
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου