Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022
Ταξίδι οινογνωσίας από τον βορρά έως τον νότο της Ελλάδας
«Αυτή η ρετσίνα είναι διαμάντι, το Σαββατιανό είναι ό,τι πρέπει για τη μεσογειακή κουζίνα μας», λέει με ενθουσιασμό ο Αϊτόρ Μαϊστέγι, σομελιέ του τριάστερου εστιατορίου Azurmendi στη Βαρκελώνη. «Βαθιά βουτιά στα κόκκινα κρασιά της Νάουσας! Νιώθω τυχερός που οι παραγωγοί αποφάσισαν να ανοίξουν φιάλες από το κελάρι τους, κάποιες ακόμα από τον τρύγο του 1974», γράφει στο Instagram ο Αντρέα Σάλα, Ιταλός οινοχόος που εργάζεται στο κορυφαίο Geranium της Κοπεγχάγης. «Η Μαλαγουζιά που ήπιαμε στο Κτήμα Γεροβασιλείου με τρέλανε», λέει ο Άλεξ Πάρντο, οινοχόος του ισπανικού εστιατορίου Coque, ο οποίος δοκίμασε για πρώτη φορά πολλά και διαφορετικά ελληνικά σταφύλια.https://www.kathimerini.gr/k/k-magazine/562056472/taxidi-oinognosias-apo-ton-vorra-eos-ton-noto-tis-elladas/
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου