Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

«Στον αέρα» η παραγωγή χύμα τσίπουρου

Στην εγκύκλιο του Υπουργείου αναφέρεται ότι πλέον ότι οι παραγωγοί δε θα μπορούν να βράσουν περισσότερες από 12 ώρες, ενώ πριν δεν υπήρχε ανάλογος περιορισμός. Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο η απόφαση - εγκύκλιος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η οποία βάζει κόφτη 12 ωρών  στην απόσταξη του τσίπουρου, θέτοντας ουσιαστικά στον «αέρα» την παραγωγή χύμα προϊόντος. Συγκεκριμένα στην εγκύκλιο του Υπουργείου αναφέρεται ότι πλέον ότι οι παραγωγοί δε θα μπορούν να βράσουν περισσότερες από 12 ώρες, ενώ πριν δεν υπήρχε ανάλογος περιορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: