Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ερευνα: «Χαλαρά» στη Θεσσαλονίκη σερβίρεται ο καλύτερος καφές

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να είχαν μέχρι σήμερα τη φήμη ότι καταναλώνουν κυρίως φραπέ, αλλά έρευνα έρχεται να ανατρέψει το εν λόγω στερεότυπο, αφού προέκυψε ότι πρώτος σε προτίμηση καφές είναι ο εσπρέσο (60,8%) και δεύτερος ο καπουτσίνο (38%), όπως επισήμανε ο αναλυτής Χάρης Λαλάτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM". Οι Θεσσαλονικείς, πρόσθεσε, είναι απαιτητικό κοινό και επιλεκτικοί καταναλωτές, ωστόσο η πόλη τούς "δικαιώνει", αφού σχεδόν οκτώ στους 10 βρίσκουν πολύ καλή την ποιότητα και τις ποικιλίες καφέ που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη. Όσο για τις περιοχές στις οποίες επιλέγουν για να απολαύσουν τον καφέ τους, πρώτη επιλογή είναι το κέντρο της πόλης, το οποίο προτιμά ένα ποσοστό της τάξεως του 53%, ενώ δεύτερη επιλογή είναι η Ανατολική Θεσσαλονίκη, την οποία έδειξε να προτιμά το 32,2% των ερωτηθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: