Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ποιο είναι το λαχανικό που σκοτώνει τον καρκίνο, την χοληστερίνη και το Αλτσχάιμερ;

Όταν υπάρχει ένα λαχανικό που έχει δώσει το όνομά του σε ολόκληρη την κατηγορία των λαχανικών, τότε το σίγουρο είναι ότι υπάρχει σοβαρός λόγος που συνέβη αυτό. Ο λόγος φυσικά γίνεται για το… λάχανο. Οι ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία μας είναι τόσες πολλές, που το καθιστούν απαραίτητο στην καθημερινή μας διατροφή. Δείτε πόσα μας προσφέρει το λάχανο και θα συμφωνήσετε και εσείς: Πρόληψη του καρκίνου. Μεγάλες έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν πολύ λάχανο έχουν πολύ μειωμένο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου. Υπάρχει μια μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών στο λάχανο που είναι απαραίτητες για την υγιή κίνηση του εντέρου. Οι χημικές ουσίες στο λάχανο πιστεύεται επίσης πως επιταχύνουν τον μεταβολισμό των οιστρογόνων και ως εκ τούτου μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνων στο στήθος, την μήτρα και τις ωοθήκες. Σε μικρότερο ποσοστό, η κατανάλωση λάχανου έχει συνδεθεί με μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα, του στομάχου και του προστάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: