Τα αμύγδαλα είναι γεμάτα με υγιή λίπη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία συνεργάζονται για να υποστηρίξουν διαφορετικές πτυχές της ευεξίας του σώματός σας. Συγκεκριμένα, πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική κατανάλωση αμυγδάλων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, γνωστής ως «κακή χοληστερόλη». Αυτό είναι σημαντικό επειδή η υψηλή LDL χοληστερόλη είναι ένας από τους κύριους παράγοντες κινδύνου για καρδιακές παθήσεις.https://www.iefimerida.gr/ygeia/amygdala-kathe-mera-holisteroli-artiriaki-piesi
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου