Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Μαύρη σοκολάτα: Θερμίδες, οφέλη και πόση μπορούμε να τρώμε χωρίς τύψεις

Η θρεπτική αξία της μαύρης σοκολάτας επηρεάζεται σημαντικά από την περιεκτικότητά της σε στερεά κακάο. «Όσο μεγαλύτερη είναι η περιεκτικότητά τους, τόσο λιγότερη ζάχαρη περιέχει η σοκολάτα», εξηγεί. «Αν λοιπόν επιλέξει κάποιος μια μαύρη σοκολάτα με 75% ή 80% στερεά κακάο, θα καταναλώσει πολύ λιγότερη ζάχαρη απ’ ό,τι με μία που θα έχει περιεκτικότητα 50%».https://www.iatropedia.gr/diatrofi/mavri-sokolata-thermides-ofeli-kai-poso-mporoume-na-trome-choris-typseis/153147/?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box

Δεν υπάρχουν σχόλια: