Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΚΙΝΗΜΑ: Υποκρισία δίχως όρια και ντροπή – Τσακώνεται η δεξιά με την «αριστερά» για τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και την αξιοκρατία. «Ας μας πουν ΕΝΑ νόμο που έφεραν, ή ΕΝΑ νόμο που τον πήγαν ένα βήμα παρακάτω.

Μέχρι τότε, απλά υποκρίνονται, στο δρόμο για την καρέκλα», σχολιάζει επικριτικά το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, απευθυνόμενο σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα όσα γίνονται στην κεντρική πολιτική σκηνή τις τελευταίες μέρες στη Βουλή για τους διορισμούς και τις μετατάξεις συγγενών και φίλων πολιτικών προσώπων-μελών της κυβέρνησης. «Η υποκρισία δεν γνωρίζει ούτε όρια, ούτε ντροπή. Τσακώνεται η δεξιά με την «αριστερά» για τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και την αξιοκρατία. Νόμο, φυσικά, σε αυτή την κατεύθυνση, όχι απλά δεν έφεραν, αλλά τον κυνήγησαν όποτε τον έφερε άλλος - από εκείνα τα κορόιδα που πήραν τη χώρα στην πλάτη τους, για να μπορούν οι πονηροί να πετούν πέτρες», αναφέρει το ΚΙΝΗΜΑ και συνεχίζει: «Υπενθυμίζουμε: ΑΣΕΠ, κρίσεις στο Δημόσιο (καταστρατηγήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ήταν ΥΠΕΣ), κατάργηση της διαβλητής προφορικής συνέντευξης (επανήλθε από τον ΣΥΡΙΖΑ), ΔΙΑΥΓΕΙΑ (χτυπήθηκε με τις ίδιες προφάσεις από τον Αλέξη Τσίπρα και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη), opengov (χτυπήθηκε από όλους), Οικονομικός Εισαγγελέας είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές που ούτε ψήφισαν, ούτε ενίσχυσαν όταν έγιναν κυβέρνηση οι δύο όψεις της συντήρησης».
https://thecaller.gr/politiki/kinima-ypokrisia-dichos-oria-kai-ntropi-tsakonetai-i-dexia-me-tin-aristera-gia-ti-diafaneia-ti-logodosia-kai-tin-axiokratia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: