Η Ελλάδα, αργά αλλά σταθερά υιοθετεί το βιδωτό πώμα, ωστόσο λανθασμένα παραμένει σε πολλούς η αίσθηση ότι πρόκειται για ένα χαμηλής ποιότητας κρασί. Ιδιαίτερα στα φρέσκα λευκά και ροζέ κρασιά έχουν γίνει μεγάλα βήματα από αρκετούς και σημαντικούς οινοποιούς της χώρας. Επιλέξαμε εμφιαλωμένα ποιοτικά κρασιά, με πώμα Stelvin ή γυάλινο, από 10 οινοποιεία ιδανικά για κάθε μέρα και ώρα.https://www.iefimerida.gr/ellada/ellinika-krasia-me-bidoto-poma-gia-kalokairi
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου