Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου, στην Πατριάρχου Ιωακείμ, υπάρχει ένα ζαχαροπλαστείο αλλιώτικο από τα άλλα. Το όνομά του Kokakias και όπως είναι προφανές ταΐζει τους Αθηναίους με κοκ, κάνοντας τους να τα επαναπροσδιορίσουν και να τα αγαπήσουν. Τα κοκάκια εδώ, δεν είναι όπως τα ξέρουμε. Το καλτ και για πολλούς «αδιάφορο» γλυκό παίρνει άλλη μορφή, γεμίζει με gianduja, bitter πορτοκάλι και μεταμορφώνεται σε μιλφέιγ. Πίσω από το Kokakias βρίσκονται δύο αδέλφια, ο Χρήστος και η Κυριακή Μαραγκόζογλου, ιδιοκτήτες των εστιατορίων Καρδερίνα και Κάππαρη. Μετά από μια μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εστίασης και έχοντας αποκτήσει μια τεράστια εμπειρία και κατανόηση πάνω στο τι ζητάει ο κόσμος, τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο κονσεπτικό ζαχαροπλαστείο. Η ιδέα γεννήθηκε ξαφνικά επάνω σε μια συζήτηση και γρήγορα το Kokakias πήρε «σάρκα και οστά». Τα δύο αδέλφια, όπως μας είπαν, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο που θα δουλεύει και θα τελειοποιεί αποκλειστικά και μόνο ένα προϊόν.https://www.iefimerida.gr/poli/kokakias-zaharoplasteio-kolonaki-ftiahnei-kok
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου