Τα κρυμμένα μυστικά της Κασσάνδρας, η ανέγγιχτη φύση της
Σιθωνίας, η ανεξερεύνητη ομορφιά των προαθωνικών χωριών. Σαν εδώ δεν έχει. Βρισκόμαστε
στο νησί Διάπορος, στην παραλία Μυρσίνη, κάτω από τη σκιά ενός δέντρου. Μπροστά
μας, πάνω σε μια ξύλινη τάβλα, έχει σερβιριστεί το μεσημεριανό: καλαμποκίσιο
και πολύσπορο ψωμί, ελιές Χαλκιδικής μαμούθ και μαύρες Καλαμών, φάβα με
κάππαρη, αγγουροντομάτα, πέστο ελιάς, τονοσαλάτα, καρπούζι, πεπόνι και ένα
«τοπικό 100% κατσικίσιο τυρί», που ο Νίκος Μιχαηλίδης εξηγεί στους ξένους
τουρίστες ότι δεν έχει καμία σχέση με τη φέτα. Ο ίδιος μαζί με την Αλεξάνδρα
Μπούκουρ είναι υπεύθυνοι του Sea Kayak Halkidiki, του τοπικού γραφείου
οργάνωσης δραστηριοτήτων που σχεδιάζει κωπηλατικές εκδρομές στον κόλπο της
Βουρβουρούς.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου