Δεν είναι μυστικό ότι ορισμένες τροφές μπορεί να σας βοηθήσουν
να μειώσετε τα επίπεδα της “κακής” (LDL) χοληστερόλης, η οποία προκαλεί
συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες και οδηγεί σε καρδιακή νόσο, καρδιακές
προσβολές και εγκεφαλικό επεισόδιο. Και επειδή το να μειωθεί η χοληστερίνη,
έχει συνδεθεί με μια “άνοστη” διατροφή, οι ειδικοί επισημαίνουν, ότι αυτό δεν
είναι απαραίτητα αληθές και πως υπάρχουν τροφές που είναι εύγεστες και
ταυτόχρονα ευεργετικές για την μείωση της LDL χοληστερόλης. Δείτε ποιες τροφές
είναι αυτές και προσπαθήστε να τις επιλέγετε περισσότερο στην διάρκεια του
εβδομαδιαίου διατροφικού σας προγράμματος, προκειμένου να ρίξετε τα επίπεδα της
χοληστερίνης στο αίμα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου