Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Γιορτάζοντας το θερισμό του κριθαριού στην Επανομή

Γιορτάζοντας το θερισμό του κριθαριού, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επισκέφθηκε τους συνεργάτες - παραγωγούς της στην ευρύτερη περιοχή της Επανομής και τους προσέφερε ένα ευχάριστο μεσημεριανό διάλειμμα με φαγητό, παγωμένη μπίρα, πολλές μικρές εκπλήξεις και δώρα. Η φετινή είναι η 8η κατά σειρά, χρονιά για το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας μέσω του οποίου, η εταιρία συνεχίζει να καλύπτει εξ’ ολοκλήρου – εδώ και δύο χρόνια – τις ανάγκες της από ελληνικό κριθάρι για τις 12 μπίρες που παράγει στην Ελλάδα, από τον τόπο μας για τον τόπο μας. Από το 2008, χρονιά που ξεκίνησε το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, η εταιρία έχει προμηθευτεί 237.000 τόνους βυνοποιήσιμου ελληνικού κριθαριού, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία ίση με €40.000.000 στους Έλληνες αγρότες 

Δεν υπάρχουν σχόλια: