Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τη διαχρονική δυναμική της ελληνικής αμπελουργίας και οινοποιίας και να καταγράψει τις αντίστοιχες προκλήσεις και προοπτικές, φέρνοντας σε δημιουργικό διάλογο την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό των γεύσεων.Σάββατο 7 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014
Αμπέλι και κρασί στην Ελλάδα. Μια ζωντανή ιστορία χιλιετιών με πολύ μέλλον!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου