Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Τα 5 τρόφιμα που ένας διατροφολόγος δεν θα έτρωγε ποτέ

Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν «απαγορευμένα» τρόφιμα αλλά οι πειρασμοί είναι αποτελεσματικότεροι της σκέψης. Ο αμερικανός διατροφολόγος Μάικ Ράσελ γράφει στο σάιτ του τι πρέπει να αποφεύγουμε πάση θυσία. Οι ριζογκοφρέτες-Η ελαφριά σος στην σαλάτα-Τα χρωματιστά και γλυκά αναψυκτικά-Ο καρχαρίας και τα πολύ μεγάλα ψάριαΤα ψάρια περιέχουν Ω3 και είναι επωφελή για την υγεία. Αλλά όχι όλα. Ψάρια όπως ο καρχαρίας ή τα ευμεγέθη ψάρια γενικώς περιέχουν 3 φορές περισσότερα βαρέα μέταλλα από τον τόνο και είναι εξαιρετικά επώδυνα στο στομάχι και επικίνδυνα για τον οργανισμό. Ο σολωμός αντίθετα είναι από τις μεγαλύτερες πηγές Ω3 και έχει χαμηλό ποσοστό βαρέων μετάλλων.-Τα επεξεργασμένα ζυμαρικά και δημητριακά.
http://www.newsnow.gr/article/419673/ta-5-trofima-pou-enas-diatrofologos-den-tha-etroge-pote.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: