Η κατανάλωση λιγότερου φαγητού οδηγεί στη μακροζωΐα υποστηρίζουν οι επιστήμονες, οι οποίοι μας καλούν να μειώσουμε τις μερίδες μας αν θέλουμε να κερδίσουμε μερικά χρονάκια παραπάνω...Σύμφωνα με τους ερευνητές του Ινστιτούτου για την Μακροζωΐα του University College του Λονδίνου, η μείωση της λήψης τροφής κατά 40% είναι σε θέση να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής κατά 20 με 30%, δηλαδή τουλάχιστον 20 χρόνια. Παράλληλα οι επιστήμονες φιλοδοξούν να αντιμετωπίσουν έτσι και τις καρδιαγγειακές ασθένειες αλλά και την εμφάνιση του καρκίνου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου