Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Το kakosouli εύχεται καλή επιτυχία στον Σάκη Κανούλα στην νέα του ομάδα τον Άρη

ΜΕ τον 19χρονο επιθετικό της Αναγέννησης Επανομής, Σάκη Κανούλα, συμφώνησε χτες ο Αρης. Ο Κανούλας είχε φέτος 6 γκολ και μεγάλη συμβολή στην άνοδο της ομάδας του στη Φούτμπολ Λιγκ. Είχε μάλιστα προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και της Καβάλας, αλλά ο Αρης τον κέρδισε με τη συμβολή του Ντίμη Παπαϊωάννου.
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=5&artid=96732

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στο κακοσουλι παιζουν καλη πρεφα!!!
εσυ απο που ήρθες?

Ανώνυμος είπε...

Πρέφα - Prefa
Η πρέφα έτσι όπως την γνώρισα εγώ καθώς μεγάλωνα και άρχιζα σιγά - σιγά να καταλαβαίνω τον κόσμο, δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι, ήταν η ξεκούραση και διασκέδαση της Κυριακής και της σχόλης για τον απλό άνθρωπο του μόχθου, αγρότη και μεροκαματιάρη του χωριού μας, τότε που το έρημο σήμερα χωριό είχε ακόμα ζωή. Η ατμόσφαιρα του καφενείου διαφορετική από τις καθημερινές, θορυβώδης, οι διαξιφισμοί έντονοι καμμιά φορά που νόμιζες οτι τσακώνονταν και ένα σωρό ακαταλαβίστηκες για μένα λέξεις (μπάζες, καπίκια, σόλο κλπ) που επαναλαμβάνονταν κάθε τόσο.
Σήμερα στα καφενεία των μικρών χωριών δεν συναντάς πιά πρεφαδόρους, δεν συναντάς καν ανθρώπους. Στις πόλεις κάποιοι παίζουν ακόμα πρέφα, αλλά ο αριθμός τους μειώνεται. Είναι αλήθεια οτι το τόσο όμορφο αυτό παιχνίδι, έχει κάποια δυσκολία στην εκμάθησή του, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που μαθαίνονται πολύ εύκολα. Βέβαια κανένα δεν μπορεί να προσφέρει τις συγκινήσεις αλλά και την διασκέδαση που προσφέρει η πρέφα. Με την ταπεινή φιλοδοξία οτι θα μπορούσα ίσως να βοηθήσω κάποιους (νέους κυρίως) να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, να βρίσκουν απαντήσεις σε ερωτήματά τους, έγραψα ένα απλό "Εγχειρίδιο πρέφας" στο οποίο, χάρις στην τεχνολογία, μπορεί όποιος καί όποτε θέλει να έχει ελεύθερη πρόσβαση.
για το εγχειρίδιο πατήστε εδώ και forum για πρεφαδόρους

Ανώνυμος είπε...

Στο κακοσούλι λειτουργεί ΣΧΟΛΗ ΠΡΕΦΑΣ τα μαθήματα συνεχίζονται .
Καλή επιτυχία Σάκη Κανούλα στον ΑΡΗ